• Ervaar de unieke warmtesensatie zoals de warmte van de zon.
  Door infraroodstraling wordt de natuurlijke warmte direct overgebracht op mensen en objecten, precies zoals de zon dat doet. Dit creëert eenzelfde uniek sensationeel gevoel.
 • Zuinig & efficiënt.
  Bespaar tot +/- 40% energie, vergeleken met de bestaande verwarmingssystemen, dankzij de toepassing van ons uniek elektronisch continu regelsysteem, in samenwerking met de (I.S.T.C) zender/ontvanger.
 • Veilig & betrouwbaar.
  Onze panelen zijn vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaltiteits- en keuringsnormen (ISO 9001 en CE keuring). Daarenboven biedt de fabrikant 10 jaar garantie op alle panelen, wat zeker niet bij Chinese fabrikanten het geval is.
 • Gezond & milieuvriendelijk.
  Dankzij de energiebesparing is er minder CO2 uitstoot. Als er groene stroom wordt gebruikt, zijn de verwarmingspanelen zelfs CO2 neutraal. Geen lawaai noch storende geur en omwille van de langegolf infrarood, of FIR (Far Infra Red), met een vergelijkend effect bij een sauna, heeft het een positieve werking op spier- en gewrichtspijnen, luchtwegen, bloedcirculatie, enz.
 • Eenvoudig te installeren.
  De installatie- en onderhoudskosten zijn minimaal. U hoeft enkel de panelen aan de muur of het plafond te bevestigen en te zorgen voor een elektrische aansluiting. De verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig omdat er geen brander, filter of brandstof bij komt kijken.
 • Eindeloos toepasbaar.
  Privé woningen en appartementen, studentenkamers, ziekenhuizen, rusthuizen, kindercreches, spa- en welnesscenters, hot yoga, burelen en kantoorgebouwen, agricultuur ( bij de kweek van dieren vb. varkens en allerhande pluimvee ) en horticultuur ( serres en verandas ) , in woonboten, …..  kortom overal waar warmte nodig is.